Buurtteam Zaltbommel Voor L-kaar Zeist Werken bij Andere initiatieven
Buurtteam

Uw eerste contact voor hulp en begeleiding

Aanmelden

Het Buurtteam is verdeeld over een team in de stad en een team in de dorpen. Wij hebben één aanmeldpunt. 

Ik wil mij aanmelden als cliënt

Het Buurtteam is verdeeld over een team in de stad en een team in de dorpen. Wij hebben een aanmeldpunt. Je kunt je aanmelden via telefoonnummer 06 - 12 98 58 19 of per e-mail. Eén van onze collega’s neemt vervolgens contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Bekijk hier de algemene voorwaarden. 

Ik wil als naaste iemand aanmelden

Maakt u zich zorgen over iemand in uw omgeving en wilt u met ons overleggen? Belt u dan met ons team op nummer 06 - 12 98 58 19. Samen bespreken we, anoniem of met medeweten van de desbetreffende persoon, de situatie.

Voor verwijzers

Voor advies en/of een aanmelding kunt u, het liefst in overleg met de cliënt, contact met ons opnemen via ons algemene telefoonnummer of per e-mail.

Wachttijden

Wij hebben geen wachtlijst. 

Kosten

Onze begeleiding is kosteloos. Mocht het zijn dat er een Wmo-indicatie nodig is dan wordt er een CAK eigen bijdrage in rekening gebracht.

Vindt u het ingewikkeld om ondersteuning aan te vragen? 

Een onafhankelijke cliëntondersteuner van MEE kan u daarbij helpen. Een cliëntondersteuner kan u ook helpen bij een gesprek. Bijvoorbeeld met een zorgorganisatie of bij de gemeente. Zo’n gesprek bij de gemeente heet: het keukentafelgesprek. De cliëntondersteuner van MEE geeft u informatie en advies. Ook denkt hij of zij met u mee. Samen vinden jullie een goede oplossing, zodat u weer verder kunt.

Voor meer informatie, kijk op de website van MEE.

 


Copyright © 2023 Buurtzorg Nederland. Alle rechten voorbehouden.