Buurtteam Zaltbommel Actueel Voor L-kaar Zeist Werken bij Coronacrisis Andere initiatieven
Buurtteam

Corona crisis

Het Buurtteam tijdens de Coronacrisis


Op dit moment is er sprake van een unieke situatie in Nederland in verband met het Covid-19 (Corona) virus. Dit heeft gevolgen voor de werkzaamheden van het Buurtteam. Onze medewerkers zullen zich houden aan de RIVM richtlijnen en de aanwijzingen van ons kabinet. 

Het Buurtteam is ook tijdens de Corona crisis beschikbaar en zal zo goed mogelijk de begeleiding aan inwoners voortzetten. Dat betekent dat zij altijd hun hulpverlener kunnen bereiken op het voor hen bekende telefoonnummer. Mochten zij geen gehoor krijgen, dan kunnen zij ook gewoon gebruik maken van het bereikbaarheidsnummer.

Veel huisbezoeken aan de inwoners die wij ondersteunen zullen komen te vervallen. De begeleiding zal waar mogelijk plaatsvinden via de telefoon, digitale media of een videoverbinding. Onze medewerkers schatten zelf in waar een fysiek bezoek nog wel noodzakelijk is en zullen dit zorgvuldig afwegen. Tijdens deze bezoeken zal de hulpverlener geen handen schudden en anderhalve meter afstand houden. Wij vragen daarvoor begrip. 

Heeft u vragen, neem dan contact op met ons.

Wij hopen u zo spoedig mogelijk weer persoonlijk te ontmoeten en u te ondersteunen op de voor u vertrouwde manier.

Het team van Buurtteam Zaltbommel 


Copyright © 2022 Buurtzorg Nederland. Alle rechten voorbehouden.